THE VERIFICARE ISTORIC AUTO DIARIES

The verificare istoric auto Diaries

The verificare istoric auto Diaries

Blog Article

Exista diferite metode si sfaturi utile pentru a verifica corectitudinea kilometrajului unei masini.

Este posibil sa verifici VIN-ul gratuit? Foarte multe persoane ne intreaba daca e posibila obtinerea unui raport free of charge despre istoricul unei masini second hand. Raspunsul este da! Prin intermediul diferitelor aplicatii on the web ai optiunea de a verifica gratuit o parte din istoricul auto.

Verifica bazele de day de vehicule furate pentru a te asigura ca este legal sa achizitionezi vehiculul. In cazul in care documentele sunt autentice si vehiculul este authorized, poti fi sigur ca nu a fost furat si nu este inclus in nicio baza de day de vehicule furate.

Daca exista orice diferente sau inconsecvente intre seria sasiului si documente, acesta poate fi un semn de alarma si ar trebui sa ridici intrebari sau sa eviti sa faci achizitia.

De asemenea, aplicatia RAR iti ofera posibilitatea de a verifica si gradul de poluare al vehiculului, astfel incat sa poti lua in considerare impactul asupra mediului inainte de a lua o decizie.

Verificarea VIN este un proces prin treatment introduci seria de sasiu a masinii intr-un sistem specializat pentru a obtine informatii detaliate despre respectivul vehicul. Acest sistem este alimentat cu o baza de date vasta ce contine informatii despre milioane de vehicule.

Dupa ce ti-ai achizitionat masina, nu uita sa o echipezi cu cele mai bune anvelope de iarna sau cu cele mai bune cauciucuri de vara, in functie de sezon.

Având în vedere popularitatea masinilor din Germania, comercianții de vehicule second hand se axează pe importul din această țară, aducând modele din orice clasă și pentru orice buget. Totuși, simplul fapt că masina provine dintr-o locatie ”de prestigiu” nu ar trebui să fie suficient pentru a fi sigur de achiziție.

Aceste chilipiruri sunt în majoritatea cazurilor masini cu probleme ascunse sau diferite alte probleme care în timp vor necesita cheltuieli neprevăzute.

clienții de autoturisme 2nd hand din Europa plătesc mai mult decât valoarea seriousă a vehiculului ca urmare a întoarcerii kilometrajului

Prin intermediul platformei carvertical.com, poti verifica daca masina a fost implicata in accidente ascunse sau daca a avut daune semnificative la caroserie.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca 30% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de day disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima info in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

Toate drepturile rezervate

Cu ajutorul raportului Inspector Auto, vei avea acces la toate detaliile importante, precum knowledge ultimei revizii, kilometrajul la care aici s-au efectuat reviziile si informatii despre orice interventii mecanice sau operatiuni de service.

Report this page